top of page

A Protect IT csapatában többéves tapasztalattal és magasan képzett szakembereinkkel teljes körű informatikai szolgáltatásokat és átfogó megoldásokat kínálunk azoknak a vállalkozásoknak, amelyek magas szintű minőségre, hatékonyságra és piaci versenyképességre törekednek.

 

Elhivatott kollégáink, tanúsítványkezeléssel, hálózatkezeléssel, műszaki támogatással és projektfejlesztéssel foglalkozó informatikai csapatunk tapasztalattal rendelkezik a különböző technológiákat alkalmazó vállalkotások számára történő megoldások kidolgozásában, valamint a minőségi előírásoknak való megfelelésben. Munkatársaink segítenek abban is, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki cége már meglévő
eszközparkjából, javítva azok teljesítményét és képességeit.

Business Handshake
Computer Office Work

A magas szintű informatikai megoldások szolgáltatása a hivatásunk.
Az informatika kényelem biztosítása ügyfeleink számára az erősségünk.

Protect IT – Megoldások


Munkánk során arra koncentrálunk, hogy partnereink számára szakszerű, megbízható szolgáltatásokat nyújtsuk, mindeközben a lehető legkényelmesebb informatikai élményt biztosítva. Más szavakkal, a technikai kérdéseket és problémákat ránk bízhatja, mi segítünk abban, hogy könnyedén kezelhesse vállalkozása IT- infrastruktúráját, ezáltal ideális informatikai teret, környezetet teremtve vállalata és munkavállalói számára.

 

Kezeljük teljes eszközparkját, folyamatos szaktanácsadást, támogatást nyújtunk, hogy Önnel közösen, dolgozói számára ösztönző munkakörnyezetet teremtsünk.

Miért válasszon minket?


IT-problemák gyors megoldása akár 24/7/365
Gyorsan reagálunk és megoldjuk azokat a problémákat, amelyek nem tűrhetnek halasztást, így vállalata napi teendői zökkenőmentesen haladhatnak tovább.


Közösen vállalata sikeréért

Csapatunk professzionális szolgáltatásokat és napi szinten, 24 órában elérhető legmagasabb szintű informatikai támogatást kínálja, figyelembe véve a vállalati igényeket.

Hatékony informatikai projektmenedzsment Önnek

IT megoldásainkat és szolgáltatásainkat az üzleti kockázatok enyhítésére terveztük.

A Protect IT  Kft. szakemberei biztosítják vállalkozása informatikai kényelmét. Válasszon minket, keresse kollégáinkat elérhetőségeinken.

Hívjon minket

Tel: +36-30-970-98-98

Munka időnk

Hétfőtől - Péntekig 8:00 - 18:00

bottom of page