top of page

IoT (Internet of Things)

Az Internet of Things, vagy rövidítve IoT magyarul a dolgok internete, amellyel a mindennapjaink során használt technikai eszközök (pl.: irodai technikai eszközök, háztartási gépek, gépjárművek, pénztárgépek, gyártósorok) A világhálón keresztül is elérhetőek és képesek akár önállóan is kommunikálni,

Ennek a kommunikációnak a motorja az ún. M2M (machine-to-machine) technológia, amely olyan adatáramlást jelent, mely emberi közreműködés nélkül, kizárólag gépek között zajlik.

 

Ez a kommunikáció, minden olyan eszköz között létrejöhet, amely a megfelelő technológiával (érzékelőkkel, chipekkel) van ellátva ahhoz, hogy integrálható legyen a rendszerbe.

 

Az összekapcsolható, adat -és információmegosztó eszközök forradalmasíthatják a vállalkozások működését a világ minden tájáról.

Az IoT lehetővé teszi vállalata számára, hogy korszerűbbé válhasson és ez által hatékonyság növelést eredményezzen cége napi munkafolyamataiban.

Mit eredményez mindez vállalata számára?

 • A szervezet hatékonyabb működését

 • A műveletek korszerűsítését és észszerűsítését

 • A vevői elégedettség növelését

 • Cége megkülönböztetését a versenytársaktól

 • Egyedi megoldások

  Hogyan segít pontosan?

  • Adatok megértése, elemzése: Az adatok gyűjtése és későbbi elemzése számos tényező kapcsán nyújt betekintést, amelyek nélkülözhetetlenek a vállalkozása hatékony működtetéséhez. Mindenekelőtt betekintést nyújthat az összes fontos piaci trendbe, valamint a termék teljesítményébe. Mindezek arra hivatottak, hogy segítsék a rövid és hosszú távú üzleti stratégiák megalkotásában.

   

  • Ügyfelek, partnerek bevonása: Az IoT az egyes ügyfelekkel kapcsolatos adatokat kínálhat számára, így személyre szabott szolgáltatást nyújthat. Az IoT eszközökkel, amelyek az ügyfelekkel összekötik az elemeket, elemezheti az adatokat, hogy jobban megértse a vásárlási ciklusok minden szakaszát, kezdve a kutatástól, a termékeik és / vagy szolgáltatások vásárlásáig, és azok használatáig.

   

  • Távoli munkaerő: A kutatások azt mutatják, hogy az irodán kívüli munkavégzés folyamatosan növekszik. Az IoT használatával a távoli munkaerő könnyedén összeköthető minden szükséges adattal és információval, a fájloktól kezdve a leltárig, mindez a távolról elvégezhető feladatok körének bővítését, ezáltal nagyobb termelékenységet eredményezve vállalkozása számára.

   

  • Bővítse jelenlétét, kerüljön kapcsolatba ügyfeleivel: Az általunk nyújtott megoldások segítik, hogy jobb és hatékonyabb kommunikációt folytathasson munkavállalóival és partnereivel egyaránt.  Az IoT lehetővé teszi Ön és vállalkozása számára, hogy bővítse jelenlétét, mind a fogyasztók, mind az alkalmazottak körében.

  Kérje ingyenes felmérésünket!

  Business Handshake

  Hívjon minket

  Tel: +36-30-970-98-98

  Munka időnk

  Hétfőtől - Péntekig 8:00 - 18:00

  bottom of page