top of page

Office 365 szolgáltatások

 

A személyre szabható hatékonyságnövelés. A világ legismertebb szoftvere mostantól bárhol elérhető és ezt a cége javára fordíthatja!
A korábbi, hagyományos Office alkalmazások jól szolgálták az irodai munkatársakat, ám a digitalizáció térhódítása és a modern technológiák elterjedése után már nem képesek minden felhasználói igénynek megfelelni. Most lehetőség van a modern, online technológiák integrálására, az eredményesebb és produktívabb munka biztosítása érdekében. A felhasználók online, biztonsággal tárolhatnak fájlokat, amihez bármikor és bárhol hozzáférhetnek, akármilyen eszközről, amely az internethez képes csatlakozni.

Miben számíthat ránk?

Tudjuk, hogy az alapvető alkalmazásokkal és eszközökkel már minden vállalkozás felszerelkezett, amelyek szükségesek a mindennapi feladatok elvégzéséhez (pl. dokumentum létrehozása, levelezés, stb.), azonban az Office intelligens eszközök hatalmas csomagja, folyamatosan fejlődik és ezek lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy termelékenyebbek és hatékonyabbak legyenek a munkavégzés során.

Cégünk vállalja az Office különböző csomagjainak beszerzését és beállítását. A levelező rendszer karbantartását és az Ön igényei alapján a címek létrehozását, megszüntetését.

Microsoft365 szolgáltatások cégének.protect
Man Working from Home

Legegyszerűbb választás az otthoni munkavégzéshez

Amiért ajánljuk:

Az O365 segítségével az összes alkalmazás és szolgáltatás kapcsolódik egymáshoz és az internethez, megkönnyítve a csapatmunkát (akár home office esetén is), időt spórolva az alkalmazottak számára és lehetővé teszi számukra a könnyebb együttműködést, a csapatmunkát olyan eszközökön keresztül, mint például csoportos csevegés, online találkozók, fájlok megosztása egy gombnyomással, társszerzői dokumentum létrehozás, stb.

A felhőalapú tárolás és mobil applikációk beépítése az Microsoft 365 csomagba, lehetővé teszi, hogy a szervezetek bárhol és bármikor dolgozzanak, emellett pedig a legnagyobb biztonságban tudják tartalmaikat. Adatbiztonsággal foglalkozó cégek többsége is Microsoft 365-öt választják, a rétegzett biztonsági intézkedések és a proaktív adatfigyelés, adatvédelem miatt.

Különböző csomagok

Akár korlátlan felhő tárhely

A világ egyik legelterjedtebb levelező rendszere

Kérje ingyenes felmérésünket!

Business Handshake

Hívjon minket

Tel: +36-30-970-98-98

Munka időnk

Hétfőtől - Péntekig 8:00 - 18:00

bottom of page