top of page

Rendszergazdai szolgáltatások

Az általunk kínált szolgáltatások alapja a rendszerszintű informatikai segítségnyújtás.

Széleskörű megoldásainkat sok éves rendszergazdai tapasztalattal alakítottuk ki és hangoltuk össze, ügyfeleink igényeit szem előtt tartva.

Az informatika napjainkban dinamikusan fejlődik, ezzel állandó kihívás elé állítja a vállalkozásokat.

Tudjuk, hogy a vállalatok számára kiemelt fontosságú a kiszámíthatóság, a rendszeres jelenlét, a hálózati rendszerek és berendezések akadálymentes rendelkezésre állása a mindennapokban.

Válasszon minket, hogy munkaállomásai stabilan és naprakészen működjenek.

Miben számíthat ránk?

  • A rendszerkarbantartások alkalmával rendszergazda szakembereink eszközeik (eszközparkjaik) teljes körű ellenőrzését, beállítását, szükség esetén hibaelhárítását is elvégzik.

 

  • A munkaállomásokon használt felhasználói programok (pl. Microsoft Office) frissítéseit is rendszeresen ellenőrizzük, az Ön és kollégái zavartalan munkavégzése érdekében.

 

  • A cége által használt számítógépek, laptopok belső tisztítási feladatait; gépház, monitor, billentyűzet is elvégezzük, eszközeik biztonsága és a kimagasló felhasználói élmény biztosítása érdekében.

  • Helpdesk telefonszámunkon keresztül gyors segítséget kaphat, ha elakadna a munkában.

Remote Monitoring
group-of-person-sitting-indoors-3184306.

Miért válasszon minket?

  • Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink és a magas szintű informatikai szolgáltatások biztosítása iránt. A ProtectIT szakemberei elérhetőek minden nap, rugalmasan kezelik a problémákat, és garanciát vállalnak az elvégzett munkára.

 

  • Távoli és helyszíni karbantartást is végzünk ügyfeleink számára. Rendszergazda szakembereink akár néhány percen belül helyszíni kiszállás nélkül is segítséget tudnak nyújtani a felmerülő problémák elhárításában.

 

  • Tudjuk, hogy úgy tűnik az informatikai meghibásodások akkor fordulnak elő, amikor a legkevésbé számít rájuk, akár egy határidős projekt kellős közepén. Ezért szakértői csapatunk garantálja a gyors reagálási időt és hatékonyan orvosolja a felmerült problémákat. Ezzel elhárítva minden technikai akadályt vállalkozása zavartalan működése érdekében. Keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére!

Segítőkész helpdesk munkatárs

Rendszeres frissítés, karbantartás

Szakmai támogatás és tanácsadás

Kérje ingyenes felmérésünket!

Business Handshake

Hívjon minket

Tel: +36-30-970-98-98

Munka időnk

Hétfőtől - Péntekig 8:00 - 18:00

bottom of page