top of page

Megfigyelő rendszerek tervezése és kiépítése

Szeretné biztonságban tudni irodáját, üzlethelyiségét, vállalata berendezéseit?

A ProtectIT csapatában megteremtjük nyugalmát. A legmodernebb eszközök széles skálájával dolgozunk, vállalata igényeire szabott, intelligens megoldásokat kínálva.

Miben számíthat ránk?

Ügyfeleink a videó megfigyelő rendszereink segítségével, reális képet és objektív segítséget kapnak. Az intelligens kamerarendszereink közreműködésével feltárjuk a nem kívánt eseményeket.

Értesüljön azonnal a riasztási eseményekről, testreszabott megfigyelő mechanizmusainkkal.

A Protect IT megbízható társa a megfigyelő rendszerek tervezésében és integrálásában egyaránt. Körültekintően megalkotjuk és kiépítjük vállalata teljes rendszerét, ezért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk elérhetőségeink egyikén.

 

Kamerarendszer megoldások

Image by Michał Jakubowski

Üzleti biztonság

Miért válasszon minket?

  • Teljes körű technikai támogatás és tanácsadás: Technikai tanácsadást nyújtunk, amely garantálja, hogy pontosan a megfelelő IP kamerarendszert vásárolja meg. Az integrálást követően elérhető karbantartást és szerviz szolgáltatást biztosítunk.

  • Minden mozgás folyamatos monitorozása és nyomon követése: A professzionálisan telepített biztonsági kamerarendszerek figyelemmel kísérik a tevékenységeket, és kiküszöbölik a nem megfelelő telepítés miatti állásidőt.

  • Bőséges video-archívum a pontos felvételekhez. A CCTV videófelvételek archiválására helyszíni és felhőalapú megoldásokat kínálunk.

  • Távoli elérés biztosítása. Legyen jelen bárhonnan, bármikor: Bárhol is járjon a világban, mobil eszközéről akár egy gombnyomással elérheti az általunk telepített kamerák HD minőségű élő képeit, kollégáink elvégzik a távoli vezérléshez szükséges beállításokat, integrálják a technológiákat egy üzleti biztonsági kamera rendszerben, lehetővé téve a távoli megfigyelést.

Szakszerű ügyintézés

Garancia az elvégzett munkára

Csak minőségi alapanyagok

Kérje ingyenes felmérésünket!

Business Handshake

Hívjon minket

Tel: +36-30-970-98-98

Munka időnk

Hétfőtől - Péntekig 8:00 - 18:00

bottom of page