top of page

Biztonsági mentés és helyreállítás

Legtöbben az adatmentés fontosságát csak akkor látjuk, ha baj történt. Ha elveszett több évnyi munkánk vagy több száz számla, fontos szerződés, kép vagy videó. Tapasztalataink szerint ekkor a cégvezető pánikba esik és hajlandó akár sokszorosát kifizetni annak a díjnak, amit mi egy megfelelően beállított adatmentő szolgáltatásért kérünk.

Nem beszélve azokról a kényelmi funkciókról, amely hozadéka a szolgáltatásnak.

Miben számíthat ránk?

Itt az idő, hogy megfontolja azt a megfizethető és megbízható adattárolást, amelyet a Protect IT Kft. szakemberei ajánlanak. Ezt követően adatait kellő biztonságban tudhatja. Vészhelyzet esetén mi azon leszünk, hogy minimalizáljuk a leállás idejét, azaz a leggyorsabb módon visszaállítsuk az előző mentés állapotát. Addig is többet foglalkozhat vállalata építésével, a többit ránk bízhatja!

Szolgáltatásaink között elérhető a geo-redundáns adatmentés. Az ország legnagyobb adatparkjában lévő szerverünkre titkosítottan végzünk rendszeres mentést, így egy esetleges tűz eset vagy betörés esetén az adatai biztonságban meglesznek egy szigorúan őrzött szerver teremben.

Servers
adatmentés.protectitkft

Miért rendelkezzen biztonsági mentéssel?

  • Költséghatékonyabb, hiszen újra megíratni egy elveszett szerződést, vagy csak pótolni bizonyos anyagokat többe kerülhet óradíjban, mint a szolgáltatás egy hónapra.

  • Gazdaságosabb, hiszen pánikhelyzetben az ember hajlamos többet kifizetni egy lassabb és nem 100%-ban biztos megoldásért is.

  • Adatlopások és hardverhibák kiküszöbölésére is tökéletes.

  •  Minimális szerver kiesés esetén is értékes időt és pénzt takarít meg.

  • Professzionálisan megtervezzük és leteszteljük a helyreállítási tervet vész esetére.

  • Folyamatosan ellenőrizzük az adatmentés megfelelő működését.

  • Akár 24 órás támogatást nyújtunk probléma esetén.

Távoli adatmentés

Virtuális gépek mentése

Rendszeres időnként teszteljük a mentések sikerességét

Kérje ingyenes felmérésünket!

Business Handshake

Hívjon minket

Tel: +36-30-970-98-98

Munka időnk

Hétfőtől - Péntekig 8:00 - 18:00

bottom of page